Camping

TOEGANG

Toegang tot de camping hebben alleen mensen in het bezit van een campingbandje. Een campingticket geeft je toegang tot de camping op 27, 28, 29 en 30 juni.

Dit zijn de openingstijden van de camping:
Donderdag 27 juni 10:00 - maandag 1 juli 12:00 's middags

Het omwisselen van je campingticket voor een campingbandje gebeurt bij de campingingang.  

Bestel hier je tickets voor de camping!

FACILITEITEN

De camping is bewaakt en ligt direct naast het festival.
Net als op het festivalterrein betaal je ook op de camping eten en drinken met consumptiebonnen.

Campingwinkel
Is je kampeeruitrusting niet compleet of ben je angstig dat je iets vergeet? Maak je geen zorgen. In onze Campingshop vind je allerlei artikelen om het verblijf op de camping te veraangenamen.

Ook kun je op het campingterrein je telefoon opladen (powerbanks of een kluisje op de camping huren).

Sanitair
Op de camping zijn gratis toiletten aanwezig. Gebruik deze en laat wildplassen achterwege uit respect voor je medekampeerders. Ook zijn er warm water douches waar bezoekers zich kunnen wassen en opfrissen. 

Extra Camp Opties
Toe aan wat meer luxe in je festivalweekend? Maak je verblijf dan prettiger met onze extra camp opties. Ben je toe aan een luxe tent waar je niks meer aan hoeft te doen of kom je graag met je huis op wielen? Jera On Air heeft een breed aanbod in extra camp opties. Bekijk ze hier!

Groen
Bij de camping ingang kun je een vuilniszak halen om al je afval in te deponeren. Deze kunnen vol worden ingeleverd bij het inleverpunt op de camping. 

REGELS

Er zijn enkele huisregels opgesteld door de organisatie. Bij de aanschaf van een kaartje ga je hiermee akkoord. 

Dieren, glas, scherpe voorwerpen, wapens, drugs, lachgas of andere voorwerpen die door de organisatie als gevaarlijk worden gezien zijn verboden op de camping. Op de camping is het wel toegestaan om tot aan een maximum van 15 liter eigen drank mee te nemen in plastic flessen en/of blikken. Het meebrengen van eten is toegestaan.

Voertuigen (auto's, campers, caravans, vouwwagens etcetera), generators, gasflessen, gasbranders, open vuur en barbeques zijn niet toegestaan op de camping.

Luide muziek wordt niet toegestaan, houd rekening met elkaar.

Illegaal kamperen is streng verboden. Daarnaast is het niet toegestaan om je tent op de parkeerplaats op te zetten of om in je auto/busje/camper te slapen.

Het is niet toegestaan eten en/of drinken in welke verpakking dan ook mee te nemen van de camping het festivalterrein op.

Bekijk hieronder de volledige camping huisregels: