Camping

TOEGANG

Toegang tot de camping hebben alleen mensen in het bezit van een campingbandje. Een campingticket geeft je toegang tot de camping op 28, 29 en 30 juni.

Dit zijn de openingstijden van de camping:
De openingstijden van de camping zijn nog niet bekend.


Het omwisselen van je campingticket voor een campingbandje kun je doen bij de dagkassa en bij de speciaal daarvoor ingerichte punten. Let op: de dagkassa sluit iedere dag om 01:00 uur.

Bestel hier je tickets voor de camping!

FACILITEITEN

De camping is bewaakt en ligt direct naast het festival.
Op het festivalterrein vind je kluisjes die je kunt huren om je mobiel op te laden.
Net als op het festivalterrein betaal je ook op de camping eten en drinken met consumptiebonnen.

Sanitair
Op de camping zijn gratis toiletten aanwezig. Gebruik deze en laat wildplassen achterwege uit respect voor je medekampeerders. Ook zijn er warm water douches waar bezoekers zich kunnen wassen en opfrissen. Per douchebeurt wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Opgezette KarTent
In samenwerking met KarTent.com bieden we de mogelijkheid om milieuvriendelijk te kamperen op onze camping. Een KarTent biedt ruimte voor 2 personen, is waterdicht en staat al voor je klaar bij aankomst. Als je hem niet mee naar huis neemt, ruimen we hem na afloop ook weer voor je op zodat er mooie nieuwe KarTenten van gemaakt kunnen worden.
Lees hier meer over de KarTent.

Een ticket voor een KarTent is te bestellen in de ticketshop.

Groen
Bij de camping ingang kun je een vuilniszak halen om al je afval in te deponeren. Deze kunnen vol worden ingeleverd bij het inleverpunt op de camping. Voor een volle vuilniszak ontvang je een uniek Jera On Air souvenir (OP=OP).

REGELS

Er zijn enkele huisregels opgesteld door de organisatie. Bij de aanschaf van een kaartje ga je hiermee akkoord. 

Dieren, glas, scherpe voorwerpen, wapens, drugs of andere voorwerpen die door de organisatie als gevaarlijk worden gezien zijn verboden op de camping. Op de camping is het wel toegestaan om tot aan een maximum van 5 liter eigen drank mee te nemen in plastic flessen en/of blikken. Het meebrengen van eten is toegestaan.

Voertuigen, generators, gasbranders, open vuur en barbeques zijn niet toegestaan op de camping.

Luide muziek wordt niet toegestaan, houdt rekening met elkaar.

Illegaal kamperen is streng verboden.

Het is niet toegestaan eten en/of drinken in welke verpakking dan ook mee te nemen van de camping het festivalterrein op.

Bekijk hieronder de volledige camping huisregels: