Faciliteiten

CATERING

Er zijn allerlei lekkere hapjes te krijgen op het terrein. We hebben een gevarieerd aanbod, van vegetarisch, veganistisch tot friet en snacks. Door deze diversiteit aan keuze en menu's is er op Jera On Air voor ieder wat wils! Eet smakelijk!

PINNEN

Het is bij de bonnenkassa mogelijk om te pinnen of om contant te betalen voor drank- en eetbonnen. Ook is het mogelijk om cash geld te pinnen/op te nemen bij de 'guestservice'. 

GUESTSERVICE

Bij de guestservice word je op de hoogte gehouden van het programma, informatie waar alles zich bevindt, informatie over de voorzieningen en informatie over het openbaar vervoer. Gedurende het festival is de Guestservice dé plek voor gevonden voorwerpen. Als je iets verloren bent of je hebt iets gevonden dat iemand anders verloren is, breng het dan naar de Guestservice. Bezoekers kunnen tijdens openingstijden altijd bij de Guestservice terecht met vragen, problemen, klachten en complimenten en men kan er tips en suggesties aandragen.

KLUISJES

Op het festivalterrein zullen kluisjes beschikbaar zijn. De kluisjes hebben de volgende afmetingen: 25 x 25 x 50 cm. Een kluisje is te huur voor €5,- per dag + €5,- borg. Een kluissleutel dient aan het einde van de laatste dag waar de bijbehorende kluis voor gehuurd is geretourneerd te worden bij de lockers-balie. De borg wordt alleen na achterlaten van een onbeschadigd, leeg en schoon kluisje en het tijdig retourneren van de sleutel bij de lockers-balie terugbetaald.

MINDER-VALIDEN

Op het festival zijn zowel bij de Mainstaige als de Second stage een rolstoelplatform aanwezig. Er zijn ook toiletten voor minder-validen aanwezig op het festival en de camping.

Heb je een beperking en vraag je je daarom af of je Jera On Air kunt bezoeken? Stuur dan een email naar info@jeraonair.nl zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen doen.

EHBO

Er is EHBO aanwezig op het festival. Het EHBO punt is te herkennen aan de witte vlag met een rood kruis.

BEREID JE VOOR

Bij felle zon wordt het meebrengen van zonnebrand met een hoge factor aangeraden. Drink genoeg water en zoek regelmatig de schaduw op. Wees voorbereid op ieder type weer. Zorg voor regenkleding en goede schoenen. Paraplu's zijn niet toegestaan, poncho's wel.

MERCHANDISE

Er is een merchandisetent op het festival aanwezig. In deze tent kun je leuke Jera On Air items kopen, maar ook kleding en gadgets van je favoriete bands.

FESTIVALMARKT

Op het Jera On Air terrein vind je dit jaar weer een bruisende festivalmarkt. Hier vind je een gevarieerd aanbod aan shirts, sneakers, tasjes, hoedjes, sieraden, muziek en nog veel meer.

SIGNEERSESSIES

Natuurlijk willen we jullie een speciaal moment, om je favoriete bands om een handtekening te vragen, niet onthouden. Daarom organiseren we ook dit jaar weer signeersessies. Laat je favoriete bands een krabbel zetten op je lichaam, shirt of speciale Jera On Air flyers. Blijf up to date door de Jera On Air website en social media te volgen. Hierop zullen we zo snel mogelijk laten weten welke bands je kunt verwachten en op welk tijdstip.

PARKEREN

Volg de aanwijzingen naar de parkeerplaats (volg P), het is niet toegestaan om je auto naast wegen in de omgeving te parkeren. In het dorp 'Ysselsteyn' geldt een streng parkeerverbod tijdens het festival weekend. Overtreders krijgen een boete en de auto zal weggesleepd worden. Volg de aanwijzingen in de buurt van het festival. Voor parkeren zal een vergoeding gevraagd worden. Op deze parkeerplaats is beveiliging actief.

Het is niet toegestaan om je tent op de parkeerplaats op te zetten of om in je auto te slapen.
In plaats daarvan kun je op onze camping overnachten. Het is raadzaam je campingticket vóór het festival aan te schaffen. Bestel hier je campingkaartje.