Met de auto

ROUTE

Vanaf A73 (Nijmegen / Venlo)
Neem afslag 9 'VENRAY', neem N270/Deurneseweg en volg 'YSSELSTEYN'.

Vanaf A270/N270 (Eindhoven) 
Neem N270 door Eindhoven, Helmond, Deurne en volg 'YSSELSTEYN'.

Festival Adres:
Agrobaan 15
5813 EB
Ysselsteyn (LB) – Nederland
WikiMapia location

Kiss & Ride Adres:
Jan Poelsweg 3
5813 BN
Ysselsteyn (LB) – Nederland

Parkeerplaats Adres:
Timmermannsweg 89
5813 AM 
Ysselsteyn (LB) – Nederland

CARPOOL

Door samen te rijden bespaar je niet alleen, het is ook heel gezellig en beter voor het milieu. Om jullie te helpen je auto zo vol mogelijk te krijgen, raden we je aan hier een kijkje te nemen om je carpool te plannen.

PARKEREN

Volg de aanwijzingen naar de parkeerplaats (volg P), het is niet toegestaan om je auto naast wegen in de omgeving te parkeren. In het dorp 'Ysselsteyn' geldt een streng parkeerverbod tijdens het festival weekend. Overtreders krijgen een boete en de auto zal weggesleepd worden. Volg de aanwijzingen in de buurt van het festival. Parkeren kost €10,- per dag en €15,- voor het weekend. Op deze parkeerplaats is beveiliging actief.

Omdat de parkeerplaats op een aanzienlijke afstand van het festival ligt, zullen er shuttlebussen rijden van de parkeerplaats naar het festival en terug. Deze bussen zetten je voor de festivalentree af. De kosten voor de shuttlebussen zitten bij de parkeervergoeding inbegrepen.

Het is niet toegestaan om je tent op de parkeerplaats op te zetten of om in je auto te slapen.
In plaats daarvan kun je op onze camping overnachten. Het is raadzaam je campingticket vóór het festival aan te schaffen. Bestel hier je campingkaartje.

KISS & RIDE

Word je gebracht, laat de chauffeur dan de borden 'KISS & RIDE' volgen. Hetzelfde geldt wanneer je iemand komt ophalen. Op deze locatie kun je op je gemak en zonder gevaar of verkeershinder tent en bagage uit- of inladen.