Met de auto

ROUTE

Vanaf A73 (Nijmegen / Venlo)
Neem afslag 9 'VENRAY', neem N270/Deurneseweg en volg 'YSSELSTEYN'.

Vanaf A270/N270 (Eindhoven) 
Neem N270 door Eindhoven, Helmond, Deurne en volg 'YSSELSTEYN'.

Let op! De A67 is tijdens Jera On Air gedeeltelijk gesloten tussen Eindhoven en Venlo en andersom.

Parkeerplaats Adres:
Timmermannsweg 89
5813 AM 
Ysselsteyn (LB) – Nederland

Kiss & Ride Adres:
Agrobaan
Ysselsteyn (LB) - Nederland

Festival Adres:
Agrobaan 15
5813 EB
Ysselsteyn (LB) – Nederland
WikiMapia location


PARKEREN

Volg de aanwijzingen naar de parkeerplaats (volg P), het is niet toegestaan om je auto naast wegen in de omgeving te parkeren. In het dorp 'Ysselsteyn' geldt een streng parkeerverbod tijdens het festival weekend. Overtreders krijgen een boete en de auto zal weggesleepd worden. Volg de aanwijzingen in de buurt van het festival. Voor het parkeren zal een vergoeding gevraagd worden. Op deze parkeerplaats is beveiliging actief.

Omdat de parkeerplaats op een aanzienlijke afstand van het festival ligt, zullen er shuttlebussen rijden van de parkeerplaats naar het festival en terug. Deze bussen zetten je voor de festivalentree af. De kosten voor de shuttlebussen zitten bij de parkeervergoeding inbegrepen.

Het is niet toegestaan om je tent op de parkeerplaats op te zetten of om in je auto te slapen.
In plaats daarvan kun je op onze camping overnachten. Het is raadzaam je campingticket vóór het festival aan te schaffen. Bestel hier je campingkaartje.

KISS & RIDE

Word je gebracht, laat de chauffeur dan de borden 'KISS & RIDE' volgen. Hetzelfde geldt wanneer je iemand komt ophalen. Op deze locatie kun je op je gemak en zonder gevaar of verkeershinder tent en bagage uit- of inladen.