FAQ & Huisregels

HUISREGELS

Lees de algemene voorwaarden/huisregels geldig voor alle festivalgedeelten in de onderstaande pdf-bestanden:
Huisregels festival Jera On Air 2024
Campingreglement Jera On Air 2024

LEEFTIJD

Op het festival geldt geen leeftijdsgrens. Personen onder de 12 jaar oud kunnen gratis en enkel onder begeleiding van een volwassene binnen (18 +). Let wel, Jera On Air heeft geen faciliteiten voor kinderen/baby's, dus we verzoeken hier zelf verantwoordelijk en terughoudend mee om te gaan. 
Het is op Jera On Air niet toegestaan alcohol te nuttigen wanneer je nog niet de alcoholgerechtigde leeftijd bereikt hebt. Hier wordt op gecontroleerd en legitimatie is verplicht.

CAMERA'S

Professionele camera-apparatuur is op het festivalterrein niet toegestaan, tenzij daar toestemming voor is gegeven door de organisatie middels een accreditatie. 

VERBODEN OBJECTEN

Dieren, glas, blikken, PET-flessen, eigen eten, scherpe voorwerpen, wapens, drugs, lachgas, stoelen of andere voorwerpen die door de organisatie als gevaarlijk worden gezien zijn verboden op het festivalterrein.

ROKEN

Het is verboden in de festivaltenten en overige overdekte area's te roken.
Sigaretten worden niet verkocht aan personen beneden 18 jaar oud. Legitimatie is verplicht. 

CAMPING

Check voor meer camping-info de campingpagina.

Dieren, glas, scherpe voorwerpen, wapens, drugs, lachgas of andere voorwerpen die door de organisatie als gevaarlijk worden gezien zijn verboden op de camping. Op de camping is het wel toegestaan om tot aan een maximum van 15 liter eigen drank mee te nemen in plastic flessen en/of blikken. Het meebrengen van eten is toegestaan.

Voertuigen (auto's, campers, caravans, vouwwagens etcetera), generators, gasbranders, open vuur en barbecues zijn niet toegestaan op de camping. Het is niet toegestaan om je tent op de parkeerplaats op te zetten of om in je auto/busje/camper te slapen.

Luide muziek wordt niet toegestaan, houd rekening met elkaar.