Met de bus

VANAF DEURNE

In samenwerking met Hebben Tours zorgt Jera On Air voor pendelbussen vanaf treinstation Deurne die je naar het festival in Ysselsteyn brengen. Deze pendelbussen zullen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag rijden. Op maandag zullen er pendelbussen vanaf het festivalterrein naar het station rijden. Voor een kleine vergoeding word je bij het festivalterrein gedropt. De bussen zullen om het half uur rijden. 

Bustijden Treinstation Deurne - Festival shuttlebussen:
Donderdag: 09:00 - middernacht
Vrijdag: 09:00 - 01:00 's nachts
Zaterdag: 09:00 - 01:00 's nachts
Zondag: 

Maandag: 08:00 - 12:00 's middags

Let op: houd rekening met beperkt openbaar vervoer in de avonduren. Laatste trein in Deurne richting Eindhoven gaat om 23:35!

Bestel hier je tickets voor de shuttlebus tevoren! Daarnaast is het mogelijk om op het station dit ticket aan te schaffen.

VANAF VENRAY

Vanaf Station Venray kun je ALLEEN met lijnbus 80 richting Deurne bij het festivalterrein terecht komen. Stap hier uit bij halte 'PROV. WEG, YSSELSTEYN', op 2.0 km van het festival of rij door naar treinstation Deurne, waar onze pendelbussen zijn. Check 9292ov.nl om je reis te plannen.

Let op: houd rekening met beperkt openbaar vervoer in de avonduren.

TERUGREIS

Terug van Jera On Air? Mocht je op donderdag, vrijdag-, zaterdag of zondagavond vanaf het Jera On Air terrein terug willen naar het treinstation in Deurne dan kan dat met de pendelbus zodat je de laatste trein richting Eindhoven en richting Venlo kan nemen. Laatste trein in Deurne richting Eindhoven gaat om 23:35! De laatste richting Venlo om 00:35!


Vanaf grote steden in België en Duitsland:

Dit jaar bieden wij in samenwerking met Maximal trips de mogelijkheid om met de bus vanaf verschillende steden in België en Duitsland direct naar het festivalterrein te komen. Deze bussen zijn beschikbaar op donderdag voor de heenweg naar het festivalterrein en op zondag en maandag voor de terugweg. Je wordt op dezelfde plaats als de treinstation pendelbussen afgezet en opgehaald (~100m van de ingang van het festival). Hieronder en via deze link kun je meer informatie vinden, waaronder welke steden aangeboden worden.