Met de bus

VANAF DEURNE

In samenwerking met Hebben Tours zorgt Jera On Air voor pendelbussen vanaf treinstation Deurne die je naar het festival in Ysselsteyn brengen. Deze pendelbussen zullen op donderdag, vrijdag en zaterdag rijden. Op zondag zullen er pendelbussen vanaf het festivalterrein naar het station rijden. De kosten voor deze bus zijn nog niet bekend.

Het schema met vertrektijden is nog niet bekend.


Je het ook de optie om vanaf station Deurne lijnbus 80 richting Venray te nemen. Stap hier uit bij halte 'PROV. WEG, YSSELSTEYN', op 0.2 km van het festival. Check 9292ov.nl om je reis te plannen.

Let op: houdt rekening met beperkt openbaar vervoer in de avonduren.

VANAF VENRAY

In samenwerking met Hebben Tours zorgt Jera On Air voor pendelbussen vanaf treinstation Venray die je naar het festival in Ysselsteyn brengen. Deze pendelbussen zullen op donderdag, vrijdag en zaterdag rijden. Op zondag zullen er pendelbussen vanaf het festivalterrein naar het station rijden. De kosten voor deze bus zijn €5,-. Dit is inclusief je terugreis naar het station.

Het schema met vertrektijden is nog niet bekend.

Je het ook de optie om vanaf station Venray lijnbus 80 richting Deurne te nemen. Stap hier uit bij halte 'PROV. WEG, YSSELSTEYN', op 0.2 km van het festival. Check 9292ov.nl om je reis te plannen.


Let op: houdt rekening met beperkt openbaar vervoer in de avonduren.

TERUGREIS

Terug van Jera On Air? Mocht je op vrijdagavond of zaterdagavond vanaf het Jera On Air terrein terug willen naar een van de treinstations, houdt dan rekening met het beperkte openbaar vervoer in de avonduren. Als je zeker wil zijn van vervoer naar een van de stations in de avond, reserveer dan tijdig een taxi bij onze vervoerspartner Taxi Hebben:  www.hebbentours.nl

Voor de campinggasten zijn er op zondagochtend pendelbussen naar Deurne station en Venray station.